„Зо Дизайн“ и „Ко и Ко“

За нас
Ние сме обединение на студио за интериорен дизайн и мебелна фабрика

Ние сме обединение на студио за интериорен дизайн ЗоДизайн и мебелна фабрика КОиКО. Като резултат от това, предлагаме пълната гама услуги в сферата на интериорното проектиране и дизайн, производството на мебели, както и на други
изделия масивно дърво.

Производство

Мебелите , които произвеждаме , са собствено производство,  с гаранция  ,качество и материали съобразени с най-новите изисквания и тенденции. Фирмата има собствена производствена база:

Дизайн

Интериорният дизайн

Желанието да спечелим място за хармония от хаотичната природа на живота е основната идея, която прозира в нашите  проекти.
Стремежът ни е  да преосмислим пространството за съдържанието и съвършенството на всеки от елементите му. Тук няма да намерите прекомерна украса и бягство от смисъл и функция  в името на формата.
Създаването на проект започва с факторът светлина. Тя е тази , която задава основните форми на пространството, разкрива текстури и създава атмосфера. Важни елементи са изразителните обеми, естествените материали, хармоничните геометрични контури на обекти, свобода и гъвкавост.

Взискателни сме към работата си,която  изисква идеално чувство за пропорции, без излишък,но която да дава на пространството свобода, чувство за комфорт и спокойствие.

работи с нас

Имате проект? Нека да поговорим

Знаем , че когато избираш мебели, избираш концепция и стил на живот. Това е взискателен избор за всеки и затова ние се гордеем да вдъхнем увереност на нашите клиенти.